KMT-Export Oy

Diesellämmittimien maahantuonti ja myynti

Planar.fi on vuonna 2018 perustetun KMT-Export Oyn verkkokauppa. KMT-Export maahantuo ja myy Advers Ltd:n valmistamia korkealaatuisia Autoterm-diesellämmittimiä sekä niiden lisä- ja varaosia. Tuotteiden maahantuojana pystymme tarjoamaan tuotteet edullisemmin ilman välikäsiä suoraan sekä yrittäjille että kuluttajille.

KMT-Exportin nuoresta iästä huolimatta, yrityksen taustalta löytyy yli 30 vuoden kokemus tekniikan alalta. Toisin kuin monet muut lämmittimiä myyvät verkkokaupat, KMT-Export on erikoistunut nimenomaan polttoainelämmittimien myyntiin. Vankka kokemus ja erikoistuminen Autoterm-tuotteisiin takaavat asiakkaillemme asiantuntevan palvelun ja teknisen tuen kaikissa laitteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Advers – korkealaatuisia lämmittimiä jo vuodesta 1995

Advers on vuodesta 1995 saakka kehittänyt ja valmistanut neste- ja ilmalämmittimiä kestämään kaikkein vaativimpiakin olosuhteita.

Advers ei ole tyytynyt samaan kuin muut, vaan asettanut tavoitteensa korkeammalle: Lämmittimien on oltava pitkäikäisempiä ja ylläpidoltaan edullisempia kuin millään muulla olemassa olevalla merkillä.

Adversin tuotteissa on harjattomat sähkömoottorit, mikä mahdollistaa jopa 10 000–12 000 tunnin käyttöiän. Kun normaalisti eurooppalaisissa lämmittimissä käytettävät hiiliharjalliset moottorit eivät selviä kolmattakaan osaa tästä.

Diesellämmittimet valmistetaan tiukan valvonnan alla

Advers on panostanut omaan tuotekehitykseensä ja laitteet on suojattu peräti 20 patentilla.

Kaikki tuotteet valmistetaan tiukan valvonnan alla. Laitteiden valmistuksessa käytetään maailman johtavimpien valmistajien elektronisia komponentteja. Valmistusvaiheessa jokainen moduuli testataan erikseen ennen kokoonpanoa, samoin kuin valmiit tuotteet testataan simulaattoreilla. Jokainen laite on siis 100 % testattu ennen sen myyntiin lähtöä. Laitteilla on myös oma uniikki numeronsa, joka on tallennettu sen elektroniseen muistiin.

Kaikissa malleissa on CE- ja ajoneuvoteollisuuden edellyttämä e-hyväksyntä, joten niitä voidaan käyttää turvallisesti kaikenlaisissa ajoneuvoissa.

Advers Ltd.

Adversin oma tehdas on varustettu nykyaikaisin instrumentein ja robotein. Kaikki tuotteet valmistetaan kehittyneillä valmistusmenetelmillä, ja oma tuotekehitysyksikkö kehittää jatkuvasti uusia tuotteita.

Useat suuret logistiikkayritykset käyttävät Adversin lämmittimiä, ja tuotteita toimitetaankin erilaisiin ajoneuvoteollisuuden kohteisiin. Vuodesta 2006 alkaen Advers on toimittanut Teplostar-vesilämmittimiä autotehtaisiin ympäri mailman.

Advers Ltd. on täyttänyt laadunhallinnan järjestelmän ISO 9001:2000-standardit vuodesta 2007 ja ISO / TU 16949:2002 -standardit vuodesta 2009.