Autoterm Air/Planar 9D 12/24V / Diesel lämmitin

890,00 950,00  sis. alv 24%

Autoterm Air/Planar 9D on Air-sarjan tehokkain diesel ilmalämmitin.
Lämmittimen suurin teho on 8 kW ja se pystyy lämmittämään 290 m3 tilaa tunnissa ja ylläpitämään halutun lämpötilan.
Autoterm-ilmalämmittimiä voidaan ohjata erilaisilla ohjauspaneeleilla tai etäkäyttönä iOS- tai Android-älypuhelimella (kauko-ohjattu modeemi myydään erikseen).
Tämä on erinomainen Diesel lämmitin niille, jotka tarvitsevat lisäksi lämmittää suuria tiloja, kuten hyötyajoneuvotiloja, bussit, suuret matkailuautot, erikoisajoneuvot tai veneet / jahdit jopa 20 metrin.

Katso ohjauspaneelit

Kuvaus

Autoterm Air/Planar 9D on Air-sarjan tehokkain diesel-lämmitin.
Diesel-lämmittimen suurin teho on 8 kW ja se pystyy lämmittämään 290 m3 tilaa tunnissa ja ylläpitämään halutun lämpötilan.
Autoterm-ilmalämmittimiä voidaan ohjata erilaisilla ohjauspaneeleilla tai etäkäyttönä iOS- tai Android-älypuhelimella (kauko-ohjattu modeemi myydään erikseen).
Tämä on erinomainen lämmitin niille, jotka tarvitsevat lisäksi lämmittää suuria tiloja, kuten hyötyajoneuvotiloja, bussit, suuret matkailuautot, erikoisajoneuvot tai veneet / jahdit jopa 20 metrin.

Autoterm Air/Planar 9D diesel-lämmittimestä on saatavana myös 24v. malli.

Teho, max/min 8 kW 3,2 kW

Polttoaineen kulutus l/h 1,00 0,42

Virrankulutus, W Max 180 Min 12

Ilmanlämmitysteho, m3/h 290 70

Uusi teräsrunkoinen rakenne ja pantakiinnitys helpottavat asennusta huomattavasti, myöskin liitännät ja asennusosat ovat todella helppoja itseasentaa. Lämmitin toimitetaan normaalisti 7,5 ltr irtosäiliöllä mutta sen voi vaihtaa veloituksetta myös tankkiottimeen (mainitse tilatessa).

Laitetakuu 24 kk.

Lisätiedot

Paino 20 kg (kilogramma)
Jännite

12V, 24V

Ohjauspaneeli

PU-5, PU-27